V nogometnem klubu ŠNK Radgona smo ponosni na našo bogato tradicijo vzgoje mladih nogometašev. Naše mlajše selekcije zagotavljajo priložnost za razvoj nogometnih veščin, ekipnega duha in zdravega načina življenja za otroke in mladostnike različnih starostnih skupin.

 

Selekcija U7 (do 7 let)

Naša najmlajša selekcija U7 je namenjena otrokom do 7. leta starosti. Treningi potekajo v sproščenem in igrivem vzdušju, kjer se otroci spoznavajo z osnovami nogometne igre. Skozi igro in zabavne aktivnosti razvijajo osnovno motoriko, koordinacijo in ravnotežje. Glavni cilj te starostne skupine je vzbuditi ljubezen do športa in spodbujati veselje do gibanja.

Selekcija U8 (do 8 let)

Selekcija U8 je namenjena otrokom do 8. leta starosti. Treningi so zasnovani tako, da otroci preko igre spoznavajo osnovne nogometne veščine, kot so vodenje žoge, podajanje in streljanje. Poseben poudarek je na ekipnem delu in razvijanju občutka za sodelovanje. Treningi so prilagojeni starosti otrok, z namenom, da se naučijo osnovnih tehnik in taktičnega razmišljanja.

Selekcija U9 (do 9 let)

V selekciji U9 se otroci, stari do 9 let, učijo bolj strukturiranih tehničnih veščin. Treningi vključujejo osnovne tehnike vodenja, podajanja in streljanja, pa tudi začetne taktične elemente. Pomemben del treningov je spodbujanje timskega duha in fair-playa. Otroci imajo možnost sodelovati na lokalnih turnirjih, kjer pridobivajo prve tekmovalne izkušnje.

Selekcija U10 (do 10 let)

Selekcija U10 je namenjena otrokom do 10. leta starosti. Treningi so bolj intenzivni in se osredotočajo na izboljšanje tehničnih veščin ter osnovne taktične priprave. Otroci se učijo različnih igralnih položajev in razumevanja igre. Udeležujejo se regionalnih turnirjev in tekem, kjer pridobivajo pomembne izkušnje in razvijajo športni duh.

Selekcija U11 (do 11 let)

V selekciji U11 se otroci, stari do 11 let, osredotočajo na razvoj tehničnih in taktičnih sposobnosti. Treningi vključujejo kompleksnejše vaje, ki izboljšujejo posamezne veščine in timsko igro. Otroci se učijo razumevanja različnih igralnih sistemov in taktik. Sodelujejo na tekmovanjih, kjer se soočajo z različnimi izzivi in pridobivajo dragocene izkušnje.

Selekcija U13 (do 13 let)

Selekcija U13 je namenjena otrokom do 13. leta starosti. Treningi so bolj zahtevni in vključujejo intenzivno tehnično in taktično pripravo. Mladi nogometaši se učijo naprednih tehnik in taktik, razvijajo fizično pripravljenost in mentalno moč. Redno sodelujejo na regionalnih in državnih tekmovanjih, kjer se soočajo s konkurenčnimi ekipami in pridobivajo pomembne izkušnje.

Selekcija U14 (do 14 let)

Naša selekcija U14 je namenjena mladim nogometašem do 14. leta starosti. Treningi so visoko intenzivni in profesionalno vodeni, s ciljem razvijati vrhunske tehnične in taktične sposobnosti. Poseben poudarek je na fizični pripravljenosti, mentalni trdnosti in ekipni igri. Igralci redno sodelujejo na državnih tekmovanjih in turnirjih, kjer se pripravljajo na prehod v mladinske in članske selekcije.

 

V ŠNK Radgona verjamemo, da je vlaganje v mlajše selekcije ključnega pomena za prihodnost našega kluba. Z zagnanostjo, strokovnim vodstvom in podporo staršev ustvarjamo spodbudno okolje, kjer se mladi nogometaši lahko razvijajo in uživajo v čarobnosti nogometa.

 

Pridružite se nam in postanite del naše nogometne družine!