Veteranska ekipa ŠNK Radgona združuje nekdanje igralce, ljubitelje nogometa in športne navdušence, ki si želijo nadaljevati svojo nogometno pot tudi po zaključku aktivne kariere. Ekipa je sestavljena iz izkušenih nogometašev, ki s svojim znanjem, strastjo in predanostjo predstavljajo neprecenljiv del našega kluba.

 

Veteranska ekipa ŠNK Radgona sodeluje na različnih dogodkih in prijateljskih tekmah, kjer se srečujejo z drugimi veteranskimi ekipami iz regije in širše. Te tekme so priložnost za ponovno obujanje športnega duha, tekmovalnosti in prijateljstva, ki so značilni za nogomet. Vsaka tekma je priložnost za dokazovanje, zabavo in ohranjanje stikov z nogometno skupnostjo.

 

Cilj veteranske ekipe je predvsem uživanje v nogometu, vzdrževanje aktivnega življenjskega sloga in krepitev prijateljskih vezi med člani ekipe. Prav tako si prizadevamo biti vzor mlajšim generacijam, saj veterani s svojim odnosom in izkušnjami lahko veliko prispevajo k razvoju kluba in navdihujočemu vzdušju.

 

Veteranska ekipa ŠNK Radgona je pomemben del naše nogometne skupnosti. S svojim zgledom in sodelovanjem na klubskih dogodkih ter družabnih aktivnostih pripomorejo k povezanosti kluba in širše skupnosti. Podpora družine, prijateljev in navijačev je za nas izjemnega pomena, saj nam omogoča, da še naprej uživamo v nogometu in ohranjamo športni duh.

Create Your Own Website With Webador