Delovanje članske ekipe in mlajših selekcij v sezoni 2024/2025

 

Spoštovani člani, podporniki in navijači ŠNK Radgona,

 

zaradi želje po transparentnem in odgovornem delovanju društva, vas želimo obvestiti o pomembni odločitvi, sprejeti na zadnji seji upravnega in nadzornega odbora društva.

Vodstvo kluba je natančno analiziralo trenutno situacijo članske ekipe in vse s tem povezane izzive, s katerimi se soočamo v zadnjem času. Po tehtnem premisleku in obsežnih razpravah med člansko ekipo in vodstvom društva, sta obe strani prišli do objektivnega zaključka, da zaradi nezadostnega števila in kakovosti trenutnega igralskega kadra, v prihodnji sezoni ne bi bilo mogoče uspešno tekmovati..

Zaradi omenjenega glavnega razloga in nekaterih drugih dejavnikov, smo na našo žalost morali sprejeti odločitev, da članska ekipa v sezoni 2024/2025 ne bo tekmovala v nobenem tekmovanju.

 

Ob tej priložnosti vas želimo tudi obvestiti, da se bomo v prihodnji sezoni osredotočili na razvoj mlajših selekcij. Ponosni smo na porast števila otrok in selekcij, ki bodo v sezoni 2024/2025 zastopale klubske barve. Naše delo z mladimi nogometaši že kaže rezultate zato verjamemo, da bomo v prihodnjih letih dosegli viden napredek pri domačih kadetih, mladincih in kasneje tudi članih.

Zavedamo se, da je to dolgoročen proces, vendar iskreno verjamemo v našo vizijo. Naša prioriteta je vzpostavitev konsistentne piramide mlajših selekcij z močno kadetsko in mladinsko ekipo, kar verjamemo, da bo ključ do ponovnega oblikovanja konkurenčne članske ekipe.

 

Iskreno se zahvaljujemo vsem igralcem, staršem, podpornikom, donatorjem in navijačem za vso dosedanjo podporo in sodelovanje. Vaš doprinos društvu in lokalni skupnosti je neprecenljiv, zato upamo, da boste še naprej pomemben del športne družine ŠNK Radgona.

 

S spoštovanjem,

Vodstvo društva ŠNK Radgona

 

Create Your Own Website With Webador