»Gornja Radgona - mesto sejmov in penine«

Občina Gornja Radgona leži v severovzhodni Sloveniji in vzdolž reke Mure meji na sosednjo Avstrijo. V občini so po najlepših pobočjih in slemenih goric zasajeni vinogradi, ki vinorodni pokrajini nad Gornjo Radgono dajejo še posebej lep videz.

Naravne danosti v Gornji Radgoni ponujajo aktivne počitniške programe in športna doživetja v vseh letnih časih, na reki Muri raftanje in splavarjenje,  jezera ponujajo ribištvo, razviti so kolesarjenje, tenis in pohodništvo. Mesto utripa v živahnem ritmu kulture. Posebna doživetja pa ponujajo destinacije na Apolonijini poti. Apolonija je bila zeliščarka, obsojena čarovništva, danes je priprošnjica za zdravje in ljubezen.

Obiskovalci lahko prevozijo Apolonijino pot s turističnim vlakom, obiščejo številne vinske kleti in v njih poskušajo izvrstne penine in vina (znameniti traminec, avtohtono radgonsko ranino ali druga mirna vina), občudujejo kulturno dediščino (grad Negova), izvire slatine ali pa uživajo v flori in favni  na izobraževalni poti Lisjakove struge ob reki Muri, ki je še poseben raj za ribiče. Številni mednarodni kulturni dogodki privabljajo obiskovalce z obeh strani meje (Martinovanje, Kresovanje, Popek, Kresna noč ...).


ARCONT je vodilni evropski proizvajalec modularnih bivalnih enot in montažnih objektov ter eden največjih slovenskih proizvajalcev stavbnega pohištva. Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1991 in s tem nadaljuje dediščino kovinske proizvodnje nekdanje Avtoradgone. S ponosom se lahko ozremo na več kot 70 let izkušenj, ki so podlaga za uspešno rast.

Z nenehnim razvojem presegamo že preživete predstave o uporabnosti bivalnih enot.

Stabilnost - Bogata Tradicija - Kontinuiran Razvoj - Pozitivna Energija

 


Arcont. Uspešno podjetje z več kot 70-letno tradicijo & premium kakovostjo

Podjetje ARCONT IP, d. o. o., je eden izmed najpomembnejših slovenskih proizvajalcev stavbnega pohištva. Svoje proizvodno-upravne prostore na več kot 10.000 m2 ima podjetje locirane na severovzhodu Slovenije, v Gornji Radgoni, medtem ko se mreža prodajnih salonov razprostira po celi državi, prodaja pa po celotni Evropi.

Glavna dejavnost Arconta IP je svetovanje, proizvodnja, prodaja ter vgradnja stavbnega pohištva iz umetnih mas in aluminija. PVC, PVC/ALU ter ALU stavbno pohištvo podjetja Arcont je vrhunske kakovosti, ustreza evropski uredbi za gradbene proizvode, ZGPro in evropskemu standardu SIST EN 14351-1 ter nosi oznako CE.


Mi vrtimo svet - že od leta 1991

Začetki našega podjetja segajo v leto 1991. Družinsko podjetje, pod vodstvom Franca Munde, se je začelo hitro razvijati. Postali smo prvi uradni SKF distributer v Republiki Sloveniji. Da bi lahko našim poslovnim partnerjem ponudili več na enem mestu, smo razširili prodajni program in pridobili uradna zastopstva za ležaje NSK in NKE, lepila Loctite, galove verige ČZ Retezy, Retezy Vamberk ter TSUBAKI, antivibracijske elemente ROSTA ter postali uradni SIEMENS FLENDER distributer za gonila in sklopke. Naše dobavitelje skrbno izbiramo po kriteriju kvalitete, saj želimo ponujati izdelke v katere verjamemo in bodo nudili dolge čase obratovanja.

V letu 2010 smo odprli maloprodajno trgovino, kjer ponujamo različne izdelke za dnevno uporabo v industriji, kmetiji ali za domačo porabo, zaščitna sredstva (očala, čevlje, čelade…), orodje UNIOR, po meri izdelamo hidravlične cevi in še marsikaj.

Tekom vseh let in s širitvijo na tržišča Balkana in bližnjega vzhoda smo si pridobili neprecenljive izkušnje in znanja, ter vzpostavili odnose zaupanja, zanesljivosti, sodelovanja in spoštovanja.


Smo podjetje z izkušnjami na domačem in tujem trgu. Od leta 2013 izvajamo veliko gradbenih del, kot so: gradnja vseh stanovanjskih in nestanovanjskih objektov, adaptacije, rušenja, fasade, krovska dela, urejanje okolice, izdelava škarp, tlakovanja in druga manjša dela. Prisotni smo predvsem v pomurski in štajerski regiji.

Številne naročnike smo že prepričali z našimi ugodnimi storitvami, kvalitetno izvedbo in strokovnim svetovanjem od začetka do zaključka projekta, zato bomo veseli, če nam boste dali priložnost, da se Vam predstavimo.

Simbau – Vaš zanesljiv partner pri pomembnih življenjskih odločitvah.


ENERTEC, d.o.o. je podjetje, ki je nastalo kot odgovor na nov pristop k obravnavi izrabe obnovljivih virov energije.

ENERTEC Sledi jasnemu cilju: približati izrabo obnovljivih virov energije regionalnim trgom.
Podjetje sestavljamo mladi, inovativni in okolju prijazno naravnani strokovnjaki z različnih področij, ki skupaj z našimi partnerji delamo v pravi smeri za skupno prihodnost.


Create Your Own Website With Webador