Naša članska selekcija predstavlja vrh piramide nogometnega kluba ŠNK Radgona. Ponosni smo na ekipo predanih in talentiranih nogometašev, ki na igrišču vedno pustijo srce in dušo. Članska ekipa je sestavljena iz domačih igralcev, ki so zrasli v našem mladinskem pogonu, ter izkušenih nogometašev, ki prinašajo dodatno kakovost in vodstvo.

 

Članska ekipa ŠNK Radgona se redno udeležuje regionalnih in državnih tekmovanj, kjer se sooča z različnimi izzivi in konkurenčnimi ekipami. Naše tekme so priložnost, da pokažemo kakovost, vztrajnost in športni duh, ki so značilni za naš klub. Sodelovanje na tekmovanjih je tudi priložnost za promocijo našega kluba in mesta Radgona.

 

Naš glavni cilj je biti konkurenčen in uspešen klub, ki se nenehno razvija in raste. Poudarek dajemo na razvoj lastnih igralcev iz mladinskega pogona, saj verjamemo v potencial in talent naših mladih nogometašev. Hkrati si prizadevamo ustvarjati pozitivno in spodbudno okolje, kjer se vsak igralec lahko razvija in dosega svoje cilje.

 

Članska ekipa ŠNK Radgona je tesno povezana s skupnostjo in navijači, ki nas podpirajo na vsakem koraku. Vaša podpora je ključnega pomena za naš uspeh, zato se trudimo vračati skupnosti skozi različne aktivnosti, dogodke in projekte. S skupnimi močmi želimo graditi svetlo prihodnost za naš klub in mesto.

 

Rezultati in lestvica aktualne sezone: